Jacob Jørgsholm

Jeg er 25 år gammel og ejer Feed Bistro, hvor jeg er selvlært kok og køkkenchef. I mine 3 år i gymnasiet drev jeg sideløbende cateringvirksomhed, og bagefter tog jeg et år til Australien og derefter et år til Canada. Her arbejdede jeg som alt fra opvasker til souschef på en lang række restauranter for at lære nok om madlavning og madindustrien, til selv at kunne åbne min egen restaurant hjemme i Danmark.

I 2015 var jeg klar, og åbnede Feed Bistro som 20-årig. Restauranten har rykket sig i takt med mine egne madlavningsevner siden jeg åbnede, og jeg har længe glædet mig meget til at videregive alt det det jeg har lært de sidste 10 år. Min mad er ikke fancy michelin mad, men lækker enkel mad med fantastisk smag, som alle kan være med på.

Jacob Jørgsholms Projekter

Feed Bistro

Nyd en hyggelig middag, gode vine og lækre cocktails

Youtube

Ny video og opskrift hver tirsdag og torsdag

Instagram

Hold dig opdateret når der sker noget i mit univers