McDonalds’s chicken nuggets

april 11, 2021

Så er det tid til endnu en episode af serien “Fastfood derhjemme”. I episode 06 prøver jeg at efterligne MCDonald’s verdenskendte chicken nuggets. I fællesskab med min morfar og min canadiske kone, smager vi mit resultat op mod de “ægte” nuggets.

McDonalds’s chicken nuggets

5 from 2 votes
Recipe by Jacob Jørgsholm Course: Chicken nuggetsCuisine: Snack, Fastfood
Personer

4

Personer
Tilberedning

45

minutes
Samlet tid

45

minutes

Herunder finder du opskriften og videoen til greasy chicken nuggets!

Ingredienser

  • 3 stk kyllingebryster med skind

  • 2 spsk aromat/MSG

  • 0.5 stk løg

  • 2 fed hvidløg

  • 2 tsk hvidløgssalt

  • 2 tsk løgpulver

  • 1 spsk olivenolie

  • 2 dl hvedemel

  • 1 dl paneringsrasp

  • 2 l neutral olie til fritering

  • 2 dl majsmel

  • 0.5 dl majsstivelse

Vejledning

  • Skær kyllingebrysterne med skind i tern og kom dem i en blender. Tilsæt et halvt snittet løg, 1 spsk aromat/MSG, 2 fed hvidløg, 1 teske hvidløgssalt, 1 teske løgpulver, 1 spsk olivenolie, 1 spsk vand og salt og peber. Blend på medium styrke indtil fast konsistens.
  • Form nuggets som vist i videoen ovenfor. 
  • Bland 1 dl hvedemel og 1 dl paneringsrasp sammen. Vend dine nuggets i paneringen og læg dem på et stykke bagepapir og stil på køl i minimum 15-20 minutter.
  • Varm olien i en gryde til ca. 190 grader.
  • Rør 1 dl hvedemel, 2 dl majsmel, 1 spsk aromat/MSG, 1 teske hvidløgssalt, 1 teske løgpulver, ½ dl majsstivelse, salt og 2,5-3 dl vand sammen med et piskeris, til du har en lækker og klumpfri dej.
  • Fritér nuggets i ca 4-5 minutter til gyldne.

Video

Har du prøvet denne opskrift? Tag et billede og tag @jacob_jorgsholm på instagram


Jacob Jørgsholm

Ejer af Feed Bistro på Vesterbro. Selvlært kok og køkkenchef med 10+ års erfaring i at drive cateringvirksomhed og restaurant. Derudover har jeg arbejdet på en række restauranter i Australien og Canada – og er nu klar til at videregive alt, hvad jeg har lært!