Beef Wellington forårsruller opskrift af Jacob Jørgsholm

Beef Wellington forårsruller

Så blev det tid til første episode af min nye serie “Kreativ Natmad”. I denne serie viser jeg de bedste og mest vilde retter, som alle har det til fælles, at de er kreeret i mit køkken mellem kl. 02 og 05 efter en våd aften.
 
I denne video laver jeg verdens første Beef Wellington forårsruller. En helt nytænkende ret der aldrig er set før. Forårsrullerne smager helt fantastisk – og er oven i købet nemme og relativt billige at lave.
Jeg bruger i denne video okse entrecoté. Ribeye, oksemørbrad eller et andet stykke mørt oksekød kan sagtens bruges.
Tilb. tid 1 t
Ret Forret, Snack
Antal 8 stk.

Ingredienser
  

  • 3-4 ribeye bøffer (ca. 180 g pr. stk)
  • 3 spsk dijonsennep
  • 1 spsk brun sirup (brug evt. brun farin)
  • 1 spsk smør
  • 1 skalotteløg
  • 2 fed hvidløg
  • 400 g champignoner
  • 1 dl rødvin
  • 2-3 kviste rosmarin
  • 12-16 skiver parmaskinke
  • 2 æggeblommer
  • 8 ark forårsrullepapir
  • 1 L neutral olie

Sådan gør du
 

  • Puds bøfferne for scener og det værste fedt. Skær bøfferne på langs (ca. 2x2 cm tykkelse). Svits kødet af på en brandvarm pande. Ca. 15-20 sekunder på hver af de fire sider. Sæt derefter kødet til side og lad det hvile. Behold panden til stegning af svampe senere.
  • Bland dijon og brun sirup. Pensl alle kødstykkerne med et godt lag.
  • Rul og form kødstykkerne som vist i videoen ovenfor. Frys derefter kødstykkerne i ca. 30-45 minutter indtil halvfrosne. 
  • Snit skalotteløg og hvidløg fint. Svits af på panden med 1 spsk smør.
  • Riv svampene fint og tilsæt panden. Steg alt væsken ud af svampene. 
  • Tilsæt rødvin. Kog alt væsken ned. Tilsæt finthakket rosmarin og friskkværnet peber.
  • Lad svampe mixen køle ned til stuetemperatur. Stil to spsk til side, hvis du skal røre det op med mayonnaise som tilbehør.
  • Tag kødet ud af fryseren. Fordel 1-2 stykker parmaskinke ud over et stykke film. Derefter fordeles svampemixen ud, så den kan dække kødet. Derefter lægges kødet i midten. Se hvordan jeg ruller kødet i videoen ovenfor.
  • Læg nu rullen midtfor-nederst på forårsrulle arket og fold forårsrullen.
  • Friter i ca. 3-4 minutter og lad hvile i ca. 5-7 minutter.
  • Server evt. med en svampemayo.
Nøgleord Forret | Snack
Har du prøvet denne opskrift? Nævn @jacob_jorgsholm på instagram

Seneste opskrifter

  • Alle
  • Burgers
  • Desserter
  • Fastfood
  • Forretter
  • Gryderetter
  • Hovedretter
  • Lasagne
  • Madlavning
  • Morgenmad
  • Opskrifter
  • Pasta
  • Pizza
  • Risotto
  • Sandwiches
  • Sides
  • Snacks
  • Teknikker
  • Wraps
Alle
  • Alle
  • Burgers
  • Desserter
  • Fastfood
  • Forretter
  • Gryderetter
  • Hovedretter
  • Lasagne
  • Madlavning
  • Morgenmad
  • Opskrifter
  • Pasta
  • Pizza
  • Risotto
  • Sandwiches
  • Sides
  • Snacks
  • Teknikker
  • Wraps
Tigerreje risotto opskrift af Jacob Jørgsholm HovedretterRisotto

Tigerreje risotto

Her kommer en af mine klassikere fra menukortet på Feed Bistro. Risotto med tigerrejer, saffron, butternut squash, parmesan og en masse andre lækkerier. Jeg elsker …

SE OPSKRIFT →
Stegt Flæsk Baguette opskrift af Jacob Jørgsholm SandwichesSnacks

Stegt flæsk baguette

I episode 03 af “Kreativ Natmad” laver jeg noget så vidunderligt, som et udhulet baguette fyldt med vores allesammens yndlings ret, stegt flæsk med persillesovs …

SE OPSKRIFT →
Luksus parisertoast opskrift af Jacob Jørgsholm FastfoodSandwichesSnacks

Luksus parisertoast

I denne opskrift viser jeg dig, hvordan du på 10 minutter kan lave verdens bedste parisertoast. Opskriften er nem og kan laves for langt under …

SE OPSKRIFT →
Big Mac Burger opskrift af Jacob Jørgsholm BurgersFastfoodHovedretterSandwiches

Big Mac

I en ny serie sideløbende med mine normale madvideoer, udfordrer jeg mig selv og prøver at kopiere fastfood klassikere. I episode 02 “Big Mac”, prøver …

SE OPSKRIFT →
Cordon Bleu opskrift af Jacob Jørgsholm Hovedretter

Cordon bleu

Her er en nem og lækker opskrift på en kyllinge Cordon Bleu. Hemmeligheden bag min Cordon Bleu er den fantastiske panering. Jeg fylder kyllingebrystet med …

SE OPSKRIFT →
Carpaccio pizza opskrift af Jacob Jørgsholm HovedretterPizza

Carpaccio pizza

To ting jeg elsker. Pizza og oksecarpaccio – hvorfor ikke forene de to retter? Her er min opskrift på en fantastisk carpaccio pizza. De færreste …

SE OPSKRIFT →
Kartoffel pizza opskrift af Jacob Jørgsholm HovedretterPizza

Kartoffel pizza

Verdens bedste vegetariske pizza! Her er opskriften på min kartoffel & pesto pizza. Papirstynde kartofler, hvid pizzasauce, fetaost, rosmarin og hjemmelavet pesto. En dejlig let …

SE OPSKRIFT →
Bøf Bearnaise pizza opskrift af Jacob Jørgsholm HovedretterPizza

Bøf bearnaise pizza

Så bliver det ikke frækkere. Min opskrift på en lækker og greasy bøf bearnaise pizza. Opskriften på min hjemmerørte bearnaise mayo ligge under “oksetartar på …

SE OPSKRIFT →
Scroll til toppen