Her er opskriften på en helt fantastisk og simpel bearnaise burger. Simple ingredienser af højeste kvalitet. Brioche bolle, hakkebøf, lagret cheddarost, røget bacon og hjemmerørt bearnaise mayo – what’s not to like???
Recipe by Jacob JørgsholmCourse: BurgerCuisine: Fast Food
Personer
2
Personer
Forberedelse
20
minutes
Tilberedning
20
minutes
Samlet tid
40
minutes
Herunder finder du opskriften på en lækker hjemmelavet bearnaise burger. Har du råvarerne klar og mayonnaisen rørt, tager det maks 20 minutter at lave dette greasy mesterværk af en burger. Laver du ikke en hjemmelavet mayo, vil jeg anbefale dig at bruge Hellmanns mayo.
Ingredienser
400ghakket oksekød
4skiverbacon
4skivercheddar ost (jeg bruger lagret og krystalliseret cheddar)
2stkbrioche burgerboller
100ghjemmerørt mayonnaise
0.5stkchili
2fedhvidløg
0.5stkskalotteløg
25gfrisk estragon
2 bladesprød salat
1 stkstor tomat
Vejledning
Varm en pande med lidt olie. Steg bacon på medium varme i ca. 7-8 minutter. Vend det jævnligt.
Form to bøffer og krydr med salt og peber. Steg bøffen af på panden med bacon i ca. 2-3 minutter på hver side. Når bøffen vendes første gang, lægges 2 skiver ost oven på hver bøf.
Tag bacon af panden. Færdiggør bøfferne i ovnen i 3-5 minutter. Halver bollerne og varm dem på panden, så de absorberer fedtet fra bacon.
Snit chili, hvidløg, skalotteløg og estragon fint. Rør sammen med mayonnaisen.
Byg burgeren med mayonnaise på begge boller, salat, bacon, bøf og tomat
Video
Har du prøvet denne opskrift?
Tag et billede og tag @jacob_jorgsholm på instagram
Jacob Jørgsholm
Ejer af Feed Bistro på Vesterbro. Selvlært kok og køkkenchef med 10+ års erfaring i at drive cateringvirksomhed og restaurant. Derudover har jeg arbejdet på en række restauranter i Australien og Canada – og er nu klar til at videregive alt, hvad jeg har lært!