3 favorit cocktails opskrift af Jacob Jørgsholm

Mine 3 yndlings cocktails

Her er opskrifterne på mine 3 yndlings cocktails! Disse favoritter som er klassiske cocktail opskrifter med et frisk twist passer perfekt til 2020! Alle opskrifterne er dejligt nemme, du skal kun bruge isterninger og en shaker. Første opskrift er på en lakrids espresso martini – enhver restauratørs favorit cocktail, som både indeholder spiritus og koffein. Cocktail nr. 2 er en spicy passionfruit martini, som giver et fantastisk kick. Den tredje og sidste cocktail er perfekt til det kedelige vintervejr, nemlig en chestnut old fashioned.
Se i videoen ovenfor, hvordan man nemt kan shake sig frem til et lækkert resultat – uden at være professionel bartender. Alle favorit opskrifterne er også på mit menukort hos Feed Bistro. Velbekommen!
Tilb. tid 5 min
Ret Cocktails, Drinks, Snacks, Sommer
Antal 1 person

Ingredienser
  

Lakrids espresso martini

  • 3 cl espressoshot
  • 3 cl sød kaffelikør
  • 3 cl lakridssnaps eller lakridslikør
  • 3 kaffebønner til pynt

Spicy passionfruit martini

  • 4 cl passionsfrugt juice eller puré
  • 2 cl honning-chili snaps
  • 1 cl chili snaps
  • 1 cl vanilie vodka
  • 1 halv passionsfrugt til pynt

Chesnut old fashioned

  • 4 cl bourbon
  • 2 cl lime juice
  • 2 cl kastanie sirup eller likør
  • 3 dråber lemon/lime bitters
  • 1-2 amarena kirsebær

Sådan gør du
 

Lakrids espresso martini

  • Fyld dit martini glas med isterninger
  • Mix espressoshot, kaffelikør og lakridssnaps i shaker
  • Fyld shaker med is og ryst hårdt 18-20 gange
  • Server med 3 kaffebønner på toppen af skummen 

Spicy passionfruit martini

  • Fyld dit martini glas med isterninger
  • Halver passionsfrugten. Gem den ene halvdel til anretning. Skrab indmaden ud af den anden halvdel og put i shakeren sammen med honning-chili snaps, chili snaps, vanilje vodka og passionsfrugt juice
  • Fyld shaker med is og ryst hårdt 18-20 gange
  • Server med den halve passionsfrugt som garniture

Chesnut old fashioned

  • Mix bourbon, lime juice, kastanielikør og lemon/lime bitters i shaker
  • Fyld shaker med is og ryst hårdt 18-20 gange
  • Anret i cylinderformet glas fyldt med is
  • Top med 1-2 amarena kirsebær
Har du prøvet denne opskrift? Nævn @jacob_jorgsholm på instagram

Seneste opskrifter

  • Alle
  • Burgers
  • Desserter
  • Fastfood
  • Forretter
  • Gryderetter
  • Hovedretter
  • Lasagne
  • Madlavning
  • Morgenmad
  • Opskrifter
  • Pasta
  • Pizza
  • Risotto
  • Sandwiches
  • Sides
  • Snacks
  • Teknikker
  • Wraps
Alle
  • Alle
  • Burgers
  • Desserter
  • Fastfood
  • Forretter
  • Gryderetter
  • Hovedretter
  • Lasagne
  • Madlavning
  • Morgenmad
  • Opskrifter
  • Pasta
  • Pizza
  • Risotto
  • Sandwiches
  • Sides
  • Snacks
  • Teknikker
  • Wraps
Tigerreje risotto opskrift af Jacob Jørgsholm HovedretterRisotto

Tigerreje risotto

Her kommer en af mine klassikere fra menukortet på Feed Bistro. Risotto med tigerrejer, saffron, butternut squash, parmesan og en masse andre lækkerier. Jeg elsker …

SE OPSKRIFT →
Stegt Flæsk Baguette opskrift af Jacob Jørgsholm SandwichesSnacks

Stegt flæsk baguette

I episode 03 af “Kreativ Natmad” laver jeg noget så vidunderligt, som et udhulet baguette fyldt med vores allesammens yndlings ret, stegt flæsk med persillesovs …

SE OPSKRIFT →
Luksus parisertoast opskrift af Jacob Jørgsholm FastfoodSandwichesSnacks

Luksus parisertoast

I denne opskrift viser jeg dig, hvordan du på 10 minutter kan lave verdens bedste parisertoast. Opskriften er nem og kan laves for langt under …

SE OPSKRIFT →
Big Mac Burger opskrift af Jacob Jørgsholm BurgersFastfoodHovedretterSandwiches

Big Mac

I en ny serie sideløbende med mine normale madvideoer, udfordrer jeg mig selv og prøver at kopiere fastfood klassikere. I episode 02 “Big Mac”, prøver …

SE OPSKRIFT →
Cordon Bleu opskrift af Jacob Jørgsholm Hovedretter

Cordon bleu

Her er en nem og lækker opskrift på en kyllinge Cordon Bleu. Hemmeligheden bag min Cordon Bleu er den fantastiske panering. Jeg fylder kyllingebrystet med …

SE OPSKRIFT →
Carpaccio pizza opskrift af Jacob Jørgsholm HovedretterPizza

Carpaccio pizza

To ting jeg elsker. Pizza og oksecarpaccio – hvorfor ikke forene de to retter? Her er min opskrift på en fantastisk carpaccio pizza. De færreste …

SE OPSKRIFT →
Kartoffel pizza opskrift af Jacob Jørgsholm HovedretterPizza

Kartoffel pizza

Verdens bedste vegetariske pizza! Her er opskriften på min kartoffel & pesto pizza. Papirstynde kartofler, hvid pizzasauce, fetaost, rosmarin og hjemmelavet pesto. En dejlig let …

SE OPSKRIFT →
Bøf Bearnaise pizza opskrift af Jacob Jørgsholm HovedretterPizza

Bøf bearnaise pizza

Så bliver det ikke frækkere. Min opskrift på en lækker og greasy bøf bearnaise pizza. Opskriften på min hjemmerørte bearnaise mayo ligge under “oksetartar på …

SE OPSKRIFT →
Scroll til toppen