Teknik til afpudsning af oksemørbrad, én madlavningsteknik som du vil kunne bruge i mange år!
Oksemørbraden er den absolut mest møre (og dyre) udskæring på koen. Det er derfor vigtigt, at man kun skærer fedt og sener fra – og ikke noget af det dyrebare kød. I denne video viser jeg, hvordan man nemt kan få det bedst mulige resultat.

Oksemørbraden kan tilberedes og skæres på mange måder. Alt fra helstegt til møre bøffer. Hos Feed Bistro bruger vi f.eks. oksemørbraden til Beef Wellington (se opskrift og video her på siden), oksemørbrad rigatoni med vilde svampe, og en lækker steak sandwich som personalemad i ny og næ.

Afpudsning af oksemørbrad og andre stykker kød, for den sags skyld er en, er en super madlavningsteknik at mestre for at få mest muligt ud af sit kød.

Ingredienser

6 personer

  • 1 oksemørbrad

Fremgangsmåde

20 min

Se videoen over!