De fleste elsker en lækker calzone, men det er de færreste der selv har prøvet at lave en. Det er slet ikke så svært som man tror. I denne video og opskrift tager jeg dig igennem de simple grundteknikker til en perfekt calzone!

Her er grundstenene til en calzone. Når du kan dem, kan alt puttes i calzonen! Følg med på min Youtube kanal og hjemmeside, hvor der er opskrifter på pizzadej, pizza sauce og et hav af lækre pizzaer!

Ingredienser

1 pizza

  • 3 skiver parmaskinke
  • 3 skiver kogt skinke
  • 100 g revet mozzarella
  • 25 g fintrevet parmesan
  • ½ bdt frisk basilikum
  • 4 champignoner
  • Tomatsauce (se opskrift her på siden)
  • Pizzadej (se opskrift her på siden)
  • 1 æggeblomme

Fremgangsmåde

30 minutter

  1. Snit champignoner og basilikum fint. Snit parmaskinke og kogt skinke groft.
  2. Rul pizzadejen ud som vist på videoen ovenfor. 
  3. Fyld calzonen med mozzarella, parmesan, tomatsauce og resten af ingredientserne.
  4. Fold calzonen med lidt vand som vist på videoen ovenfor. Pensl med æggeblomme.
  5. Bag i ovnen i ca. 7-9 minutter på 250 grader varmluft.
  6. Server med tomatsauce ved siden af.