To ting jeg elsker. Pizza og oksecarpaccio – hvorfor ikke forene de to retter? Her er min opskrift på en fantastisk carpaccio pizza. De færreste har en pålægsmaskine derhjemme, derfor vil jeg anbefale at købe den færdiglavede carpaccio, der hvor du handler ind. 

Følg med på min Youtube kanal og hjemmeside, hvor der er opskrifter på pizzadej, pizza sauce og et hav af lækre pizzaer!

Ingredienser

1 pizza

  • 100 g revet mozzarella
  • 75 g revet parmesan
  • 8 skiver carpacciokød
  • 1 håndfuld rucola
  • 2 spsk soltørrede tomater
  • 1 spsk trøffelpulver
  • 4-6 basilikumblade
  • God olivenolie
  • Hvid pizzasauce (se opskrift her på siden)
  • Pizzadej (se opskrift her på siden)

Fremgangsmåde

30 minutter

  1. Ælt pizzadejen ud. Fordel den hvide pizzasauce, mozzarella og ca. 25 g parmesan ud over pizzaen.
  2. Bag 7-9 minutter på 250 grader varmluft.
  3. Fordel oksekødet ud over pizzaen. Derefter fordeles rucola, parmesan, soltørrede tomater, frisk basilikum og trøffelpulver ud over pizzaen.