Endnu en lækker pastaret på 15 minutter! Forestil dig en caprese salat møder en bechamelsauce og toppes med bresaola, asparges, parmesan og frisk mozzarella!

Jeg må ærligt erkende, at jeg aldrig har lavet denne pasta ret før. Jeg stod nede i supermarkedet og skulle købe ind til to pastaretter, og blev inspireret til at freestyle lidt og lave denne opskrift. Jeg synes selv retten endte med at blive kanon!

Ingredienser

2 personer

  • 300 g fettuccine 
  • 50 g smør
  • 1 skalotteløg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 bdt grønne asparges
  • 2-3 spsk hvedemel
  • 3-4 dl sødmælk
  • ½ citron
  • 50 g sukkerærter (valgfrit)
  • 10 cherrytomater
  • 1 pk bresaola (100 g)
  • 50 g friskrevet parmesanost
  • 1 pk friske mini mozzarella kugler (til anretning)
  • 1 bdt frisk basilikum

Fremgangsmåde

15 minutter

  1. Sæt en gryde over med letsaltet vand samt en stor pande med 50 g smør.
  2. Snit skalotteløg og hvidløg fint. Steg af i smør på medium varme.
  3. Snit asparges groft og tilsæt. Krydr med salt og friskkværnet peber.
  4. Tilsæt 2-3 spsk hvedemel (alt efter hvor tyk du vil have saucen). Steg af et par minutter under piskning. 
  5. Tilsæt lidt mælk ad gangen mens der piskes. Saucen må endelig ikke koge, så hold komfuret på lav-medium varme.
  6. Tilsæt saften fra ½ citron.
  7. Snit sukkerærter og cherrytomater groft og tilsæt til saucen.
  8. Snit halvdelen af bresaolaen groft(gem resten til anretning) og tilsæt.
  9. Du kan nu koge pastaen i ca. 3-4 minutter.
  10. Tag saucen af varmen og tilsæt parmesan.
  11. Tilsæt nu pastaen og vend retten sammen.
  12. Anret med mozzarella kugler, bresaola og frisk basilikum.