Oksemørbrad & Svampepasta opskrift af Jacob Jørgsholm
HovedretterPasta

Oksemørbrad & svampepasta

Denne umami-bombe er en af mine yndlings pastaretter. Svampe, medium-rare oksemørbrad, fløde, primadonna ost, hvidløg, forårsløg og salvie. What’s not to love? Retten tager max …

SE OPSKRIFT →
Surf & Turf opskrift af Jacob Jørgsholm
Hovedretter

Surf & turf

Surf & Turf er betegnelsen for en hovedret der kombinerer skaldyr og rødt kød. Denne opskrift består af bøffer af oksemørbrad, hvidløgs-tigerrejer, grov kartoffelmos og …

SE OPSKRIFT →
Champagne Gratinerede Østers opskrift af Jacob Jørgsholm
ForretterSnacks

Champagne gratinerede østers

Disse elegante champagne gratinerede østers, må endegyldigt være den bedste forret du kan lave, hvis du vil imponere dine gæster. – Specielt når de er …

SE OPSKRIFT →
Omelet opskrift af Jacob Jørgsholm
MorgenmadSnacks

Omelet

Denne “omelet” lavede jeg mange gange på daglig basis, da jeg havde mit første køkkenjob i Australien år tilbage. Jeg stod i køkkenet og lavede …

SE OPSKRIFT →
Lakselasagne opskrift af Jacob Jørgsholm
HovedretterLasagne

Lakselasagne

En lakselasagne er altid en sikker vinder. Den er utrolig nem, smager fantastisk og kan laves i store portioner og nedfryses, eller stå på køl …

SE OPSKRIFT →
Super Bowl Special opskrift af Jacob Jørhsholm
ForretterSides

Super Bowl special

Jeg blev spurgt af P3, om jeg ville komme med mit bud på en lækker og greasy Superbowl menu. Her er den! Sprøde friterede drumsticks …

SE OPSKRIFT →
Pandestegt Torsk opskrift af Jacob Jørgsholm
Hovedretter

Pandestegt torsk

Pandestegt torsk med stegt chorizo, perlespelt og grønt. På en cremet hvidvin-hummer sauce, toppet med sprød fennikel og dild. Denne ret er indbegrebet af min …

SE OPSKRIFT →
Thai Steak Salat opskrift af Jacob Jørgsholm
Hovedretter

Thai steak salat

Jeg elsker det aromatiske thailandske køkken som altid indeholder surt, sødt og stærkt. Denne smagsbombe af en thai steak salad er en fantastisk dele-ret til …

SE OPSKRIFT →
Steak Sandwich opskrift af Jacob Jørgsholm
HovedretterSandwiches

Steak sandwich

Den ultimative hangover steak sandwich. Jeg elsker at lave mad når jeg en sjælden gang imellem har tømmermænd. Tag et stort glas vand og to …

SE OPSKRIFT →
Urtepaneret oksemørbrad opskrift af Jacob Jørgsholm
Hovedretter

Urte paneret oksemørbrad

Imponer gæsterne ved nytårsbordet med en lækker, smagfuld og farverig hovedret. På denne måde kan du nemt elevatere en normal helstegt oksemørbrad til en unik …

SE OPSKRIFT →

Andre opskrifter

  • Alle
  • Burgers
  • Desserter
  • Fastfood
  • Forretter
  • Gryderetter
  • Hovedretter
  • Lasagne
  • Madlavning
  • Morgenmad
  • Opskrifter
  • Pasta
  • Pizza
  • Risotto
  • Sandwiches
  • Sides
  • Snacks
  • Teknikker
  • Wraps
Alle
  • Alle
  • Burgers
  • Desserter
  • Fastfood
  • Forretter
  • Gryderetter
  • Hovedretter
  • Lasagne
  • Madlavning
  • Morgenmad
  • Opskrifter
  • Pasta
  • Pizza
  • Risotto
  • Sandwiches
  • Sides
  • Snacks
  • Teknikker
  • Wraps
Chicken Burger opskrift af Jacob Jørgsholm Burgers

Chicken burger

Intet slår en god greasy burger. Her er opskriften på en af de bedste burgere jeg nogensinde har lavet! Crispy fried buttermilk chicken, smeltet brie, …

SE OPSKRIFT
Tunfrikadeller opskrift af Jacob Jørgsholm Hovedretter

Tunfrikadeller

Tunfrikadeller med en helt fabelagtig creme fraiche dressing. Denne ret er perfekt til dig der er på SU budget, men gerne vil kunne spise et …

SE OPSKRIFT
Cremet Fettuccine af la Caprese opskrift af Jacob Jørgsholm Hovedretter

Cremet fettuccine af la caprese

Endnu en lækker pastaret på 15 minutter! Forestil dig en caprese salat møder en bechamelsauce og toppes med bresaola, asparges, parmesan og frisk mozzarella! Jeg …

SE OPSKRIFT
Spaghetti med cremet rosésauce, parmaskinke og gedeost opskrift af Jacob Jørgsholm Hovedretter

Spaghetti med cremet rosésauce, parmaskinke og gedeost

Endnu en pastaret på 15 minutter. I dag laver jeg min kones yndlingsret, spaghetti i en cremet rosé-tomatsauce med gedeost, parmaskinke og rucola. Er du …

SE OPSKRIFT
Surf & Turf opskrift af Jacob Jørgsholm Hovedretter

Surf & turf

Surf & Turf er betegnelsen for en hovedret der kombinerer skaldyr og rødt kød. Denne opskrift består af bøffer af oksemørbrad, hvidløgs-tigerrejer, grov kartoffelmos og …

SE OPSKRIFT
Champagne Gratinerede Østers opskrift af Jacob Jørgsholm Forretter

Champagne gratinerede østers

Disse elegante champagne gratinerede østers, må endegyldigt være den bedste forret du kan lave, hvis du vil imponere dine gæster. – Specielt når de er …

SE OPSKRIFT
Omelet opskrift af Jacob Jørgsholm Morgenmad

Omelet

Denne “omelet” lavede jeg mange gange på daglig basis, da jeg havde mit første køkkenjob i Australien år tilbage. Jeg stod i køkkenet og lavede …

SE OPSKRIFT
Lakselasagne opskrift af Jacob Jørgsholm Hovedretter

Lakselasagne

En lakselasagne er altid en sikker vinder. Den er utrolig nem, smager fantastisk og kan laves i store portioner og nedfryses, eller stå på køl …

SE OPSKRIFT
Scroll til toppen