Denne salsiccia pizza husker jeg tydeligt fra min tid i Canada. En af de bedste pizzaer jeg nogensinde har smagt. Det er 6-7 år siden jeg sidst lavede den, så jeg har prøvet at lave opskriften så godt som jeg kunne – faktisk måske en smule bedre.
Følg med på min Youtube kanal og hjemmeside, hvor der er opskrifter på pizzadej, pizza sauce og et hav af lækre pizzaer!
Ingredienser
1 pizza
- 2 løg
- 4 fed hvidløg
- 4 skiver bacon
- 150 g hakket svinekød (16-20% fedt)
- ½ chili
- 6 blade salvie
- ½ bdt purløg
- 1 spsk fennikelfrø
- Tomatsauce (se opskrift her på siden)
- Pizzadej (se opskrift her på siden)
- 100 g revet mozzarella
- 25 g fintrevet parmesan
Fremgangsmåde
30 minutter
- KARAMELISEREDE LØG: Snit løg og 2 fed hvidløg fint. Svits af på en pande. Skru ned for panden og lad dem stå og stege i 10-15 minutter. Færdiggør med en teske sukker.
- SALSICCIA: Varm en pande med olivenolie på høj varme. Skær bacon i små tern og svits af på panden. Tilsæt hakket svinekød, salt og peber.
- Når kødet er brunet af tilsættes finthakket chili, finthakket fennikelfrø og salvie.
- SAMLING AF PIZZA: Rul pizzadejen ud. Fordel tomatsauce og mozzarella ud over. Derefter fordeles salsiccia, purløg, karamelliserede løg og purløg ud over.
- Bag i ovnen i 7-9 minutter på 250 grader varmluft.
Hovedretter
Juleburger
24. november 2020
FastfoodHovedretter
Meatball Sandwich
18. september 2020
FastfoodHovedretter
Cowboy Toast
27. august 2020