Denne salsiccia pizza husker jeg tydeligt fra min tid i Canada. En af de bedste pizzaer jeg nogensinde har smagt. Det er 6-7 år siden jeg sidst lavede den, så jeg har prøvet at lave opskriften så godt som jeg kunne – faktisk måske en smule bedre.

Følg med på min Youtube kanal og hjemmeside, hvor der er opskrifter på pizzadej, pizza sauce og et hav af lækre pizzaer!

Ingredienser

1 pizza

  • 2 løg
  • 4 fed hvidløg
  • 4 skiver bacon
  • 150 g hakket svinekød (16-20% fedt)
  • ½ chili
  • 6 blade salvie
  • ½ bdt purløg
  • 1 spsk fennikelfrø
  • Tomatsauce (se opskrift her på siden)
  • Pizzadej (se opskrift her på siden)
  • 100 g revet mozzarella
  • 25 g fintrevet parmesan

Fremgangsmåde

30 minutter

  1. KARAMELISEREDE LØG: Snit løg og 2 fed hvidløg fint. Svits af på en pande. Skru ned for panden og lad dem stå og stege i 10-15 minutter. Færdiggør med en teske sukker.
  2. SALSICCIA: Varm en pande med olivenolie på høj varme. Skær bacon i små tern og svits af på panden. Tilsæt hakket svinekød, salt og peber. 
  3. Når kødet er brunet af tilsættes finthakket chili, finthakket fennikelfrø og salvie.
  4. SAMLING AF PIZZA: Rul pizzadejen ud. Fordel tomatsauce og mozzarella ud over. Derefter fordeles salsiccia, purløg, karamelliserede løg og purløg ud over.
  5. Bag i ovnen i 7-9 minutter på 250 grader varmluft.