logo
logo
  • Opskrifter
    • Forretter
    • Hovedretter
    • Desserter
    • Fastfood
    • Morgenmad
    • Pasta
    • Snacks
    • Sides
  • Teknikker
  • Om Jacob
  • Search

Teknikker

Hvid pizzasauce


by Jacob Jørgsholm

Perfekt pizzasauce på 5 minutter


by Jacob Jørgsholm

Nem og perfekt pizzadej


by Jacob Jørgsholm

Pandestegt andebryst

Pudsning og Perfekt Pandestegt Andebryst


by Jacob Jørgsholm

Rodfrugtchips opskrift - Nemme jordskokkechips

Rodfrugtchips


by Jacob Jørgsholm

Afpudsning oksemørbrad - Madlavningsteknik til forberedelse af kød

Afpudsning af Oksemørbrad


by Jacob Jørgsholm

Jeg er 25 år gammel og ejer Feed Bistro på Nørrebro. Her er jeg selvlært kok og køkkenchef med 10+ års erfaring i at drive cateringvirksomhed og restaurant. Derudover har jeg arbejdet på en række restauranter i Australien og Canada – og er nu klar til at videregive alt, hvad jeg har lært!

Seneste opskrifter

  • Juleburger 24. november 2020
  • Meatball Sandwich 18. september 2020
  • Cowboy Toast 27. august 2020

Kategorier

  • Hovedretter (55)
  • Forretter (14)
  • Desserter (5)
  • Snacks (8)
  • Sides (17)
  • Fastfood (5)
  • Morgenmad (1)
  • Pasta (1)
  • Teknikker (6)
© 2021 Jacob Jørgsholm. All rights reserved

Privacy Preference Center

Privacy Preferences