Go Back

Spicy fish tacos

Så er vi igang igen efter 3 ugers pause, hvor jeg har holdt fokus på at genåbne min restaurant, Feed Bistro. Efter stor efterspørgsel kommer her vores nye serie “Middag på 10 minutter”, inspireret af mit store idol Gordon Ramsay, hvor jeg på tid laver nemme og budgetvenlige retter. I anden episode laver jeg mexicanske fish tacos med chili mayo og en frisk og spicy salsa.
Mine fish tacos blev rimeligt spicy. Er du ikke til dette bør jalapenos og evt. chili undlades i opskriften.
Tilb. tid 15 min
Ret Forret, Seafood, Snack, Tacos, Wraps

Ingredienser
  

  • 300 g hvid fisk (torsk, kulmule eller lignende)
  • 1 L neutral olie til fritering
  • 300 g hvedemel
  • 2 spsk hvidløgspulver
  • 2 spsk paprika
  • 2 spsk karrypulver
  • 25 cl mørk øl
  • 1 æg
  • 1/2 rød chili
  • 1/2 rødløg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 avocado
  • 50 g dåsemajs
  • 1 lime
  • 1 tsk rørsukker
  • 1 bøftomat
  • 1 bdt koriander
  • 1 spsk jalapeños
  • 50 g fetaost
  • 4 tacos
  • 2 spsk creme fraiche
  • 2 spsk mayonnaise
  • 1 spsk chilisauce
Nøgleord Forret | Seafood | Snack
Har du prøvet denne opskrift? Nævn @jacob_jorgsholm på instagram