Chili cheese tops

april 11, 2021


I en ny serie sideløbende med mine normale madvideoer, udfordrer jeg mig selv og prøver at kopiere fastfood klassikere. I episode 03 “Chili cheese tops” prøver jeg at kopiere McDonald’s klassiske opskrift. Jeg laver dog en udgave med “rigtige” oste, cheddar, mozzarella og gouda.

Chili cheese tops

0 from 0 votes
Recipe by Jacob Jørgsholm Course: Chili cheese topsCuisine: Fastfood
Personer

4

Personer
Tilberedning

45

minutes
Total time

45

minutes

Denne gang har jeg med vilje ikke kigget på andre lignende opskrifter, men prøver udelukkende at kopiere opskriften ud fra smag og duft af den oprindelige McDonald’s chili cheese top.
Skriv endelig i kommentarfeltet på Youtube, hvis du har nogle idéer til andre fastfood klassikere, jeg skal kopiere i mine kommende videoer!

Ingredienser

  • 125 g revet mozzarella

  • 75 g revet orange cheddar ost

  • 75 g revet chili-gouda ost

  • 50 g jalapeños på glas

  • 2 spsk løgpulver

  • 2 spsk hvidløgssalt

  • 100 g hvedemel

  • 3 stk æg

  • 1 dl sødmælk

  • 1 spsk paprika

  • 1 l neutral olie

Vejledning

  • Ostemix
  • Sæt en gryde over med kogende vand. Placer en skål oven på gryden.
  • Riv de tre oste ned i skålen. Tilføj finthakkede jalapenos, 1 spsk løgpulver og 1 spsk hvidløgssalt. Vend med en dejskraber indtil alt osten er smeltet.
  • Form dine chili cheese tops på et stykke bagepapir. Vend nænsomt i mel og frys i 30 minutter.
  • Panering
  • Pisk æg og sødmælk.
  • Mix hvedemel, 1 spsk løgpulver, 1 spsk hvidløgssalt og 1 spsk paprika.
  • Dobbelt paner dine chili cheese tops. Først i æg/mælk, derefter i paneringsmixen, tilbage i æg/mælk og endnu en gang i paneringsmixen.
  • Varm olien til ca. 180 grader. Fritér chili cheese tops i ca. 3 minutter.

Video

Har du prøvet denne opskrift? Tag et billede og tag @jacob_jorgsholm på instagram


Jacob Jørgsholm

Ejer af Feed Bistro på Vesterbro. Selvlært kok og køkkenchef med 10+ års erfaring i at drive cateringvirksomhed og restaurant. Derudover har jeg arbejdet på en række restauranter i Australien og Canada – og er nu klar til at videregive alt, hvad jeg har lært!