“Omelet” – fantastisk morgenmad på 10 min
6. februar 2020
3 slags Eggs Benedict fra bunden
17. april 2020
Andebryst med rødkålsslaw
5. december 2019
Bacon mac and cheese
13. april 2020
Bearnaise burger
12. marts 2020
Beef Wellington
19. maj 2020
Beef Wellington Forårsruller
4. maj 2020
Bolognese lasagne
18. marts 2020
Bøf bearnaise pizza
1. april 2020
Brændende Kærlighed
23. juli 2020
Buffalo wings med blue cheese dip
9. juli 2020
Buffalo wings, drumsticks & coleslaw
4. februar 2020
Carpaccio pizza
2. april 2020
Champagne gratinerede østers
11. februar 2020
Chili cheese tops
15. april 2020
Chimichurri steak
22. marts 2020
Cordon bleu
7. april 2020
Cowboy Toast
27. august 2020
Crab cakes med avocado creme
17. august 2020
Cremet fettuccine a la caprese
20. februar 2020
Crispy fried chicken burger
10. marts 2020
Flødekartofler & oksemørbrad
26. marts 2020
Gravad laks med Rødbede
17. december 2019
Græsk salat
20. marts 2020
Hjemmelavet calzone
1. april 2020
Hvid pizzasauce
2. april 2020
Juleburger
24. november 2020
Kartoffel, pesto og feta pizza
2. april 2020
KFC’s “crispy fried chicken” bucket
19. april 2020
Lakselasagne
30. januar 2020
McDonalds Big Mac
10. april 2020
McDonalds’s “chicken nuggets”
27. juli 2020
Meatball Sandwich
18. september 2020
Nem og perfekt pizzadej
31. marts 2020
Oksetatar på smørristet rugbrød
23. marts 2020
Perfekt pizzasauce på 5 minutter
31. marts 2020
Philly cheese steak sandwich
24. marts 2020
Pudsning og Perfekt Pandestegt Andebryst
23. november 2019
Rodfrugtchips
21. november 2019
Salsiccia pizza
1. april 2020
Shepherd’s Pie
27. marts 2020
Spaghetti Carbonara på 10 minutter
2. juni 2020
Spaghetti meatballs
23. april 2020
Spanish Breakfast Sandwich
16. juni 2020
Spicy Fish Tacos
4. juni 2020
Steak Burrito
22. august 2020
Steak sandwich med urtepanerede mozzarella kugler
14. januar 2020
Stegt flæsk baguette
8. maj 2020
Surf & Turf
12. februar 2020
Svamperisotto
21. januar 2020
Thai steak salad
16. januar 2020
Tigerreje Risotto
9. juni 2020
Tigerrejebruschetta
26. november 2019
Tom Kha Gai med ris
5. marts 2020
Tomatbruschetta
26. november 2019
Torsk, chorizo & hvidvinssauce
23. januar 2020
Urtepaneret Lammekrone
30. marts 2020
Urtepaneret oksemørbrad
19. december 2019
Verdens bedste flæskesteg
3. december 2019
Vindruebruschetta
26. november 2019
Mine madopskrifter
Mine opskrifter er ikke nødvendigvis kategoriseret i noget bestemt køkken. Jeg elsker mange madkulturer, men holder mig mest i det sydeuropæiske køkken, med mit eget nordiske tvist. Jeg er hverken uddannet kok eller oplært igennem en længere periode i ét køkken. Jeg har samlet arbejdet i knap to år i andres køkkener, men har lavet mad lige siden jeg kunne huske det.
At lave mad for mig, er en process hvor jeg prøver mig frem med en masse forskellige smage og ingredienser, for på et tidspunkt at finde den helt rigtige balance i opskriften. Her på siden deler jeg løbende alle mine yndlingsopskrifter, både fra gemmeren og nogle helt nye. Alle mine opskrifter er 100% mine egne. Velbekommen!