Hjemmelavede taquitos

april 11, 2021

I en ny serie sideløbende med mine normale madvideoer, udfordrer jeg mig selv og prøver at kopiere fastfood klassikere. I denne video og opskrift gør jeg et forsøg på at kopiere opskriften på vores alle sammens elskede 7-Eleven taquitos, som mange, inklusiv mig selv, elsker at købe på vej hjem fra en våd bytur. 

Hjemmelavede taquitos

5 from 2 votes
Recipe by Jacob Jørgsholm Course: Hjemmelavede taquitosCuisine: Snack
Personer

2

Personer
Tilberedning

40

minutes
Samlet tid

40

minutes

Herunder finder du opskriften og videoen til lækre snaskede taquitos.

Ingredienser

  • 1 spsk salt

  • s spsk margarine

  • 1 tsk bagepulver

  • 0.5 tsk sukker

  • 0.5 dl lunkent vand

  • 1 stk lille kyllingebryst

  • 3 spsk paprika

  • 3 spsk cayennepeber

  • 3 spsk chiliflager

  • 3 spsk hakkede jalapeños

  • 2 spsk smør til stegning

  • 125 g flødeost

  • 0.5 bdt purløg

  • Neutral olie til fritering

Vejledning

  • Dej
  • Ælt mel, salt, margarine, bagepulver, sukker og lunkent vand sammen til en fast og elastisk dej. Lad dejen hvile overtrukket med film imens fyldet laves.
  • Kylling
  • Varm en pande med lidt olie. Krydr kyllingebrystet i salt, peber, 1 spsk paprika, 1 spsk cayennepeber og 1 spsk chiliflager. Svits kyllingebrystet af på panden og færdiggør med smør som vist i videoen ovenfor.
  • Fyld
  • Bland flødeost, salt, peber, 2 spsk paprika, 2 spsk cayennepeber, 2 spsk chiliflager, finthakkede purløg og jalapenos sammen. 
  • Skær kyllingen i små tern og bland i fyld-mixen.
  • Samling
  •  Sæt olie over til fritering. Varm olien til ca. 180 grader.
  • Del dejen i 5-6 lige store portioner. Rul dejen ud i rektangulære former. Læg fyldet i midten og saml som vist i videoen ovenfor. Husk at luk alle åbninger!
  • Fritér i ca. 3-4 minutter.

Video

Har du prøvet denne opskrift? Tag et billede og tag @jacob_jorgsholm på instagram


Jacob Jørgsholm

Ejer af Feed Bistro på Vesterbro. Selvlært kok og køkkenchef med 10+ års erfaring i at drive cateringvirksomhed og restaurant. Derudover har jeg arbejdet på en række restauranter i Australien og Canada – og er nu klar til at videregive alt, hvad jeg har lært!