Stegt Flæsk Baguette opskrift af Jacob Jørgsholm

Stegt Flæsk Baguette

I episode 03 af “Kreativ Natmad” laver jeg noget så vidunderligt, som et udhulet baguette fyldt med vores allesammens yndlings ret, stegt flæsk med persillesovs og sprøde kartofler. I videoen viser jeg hvordan, jeg laver en klasse persillesovs på svinefedt, og også hvordan man nemt kan få saftig og sprød flæsk HVER GANG.
Hvis du skal genskabe denne smukke ret, så husk på at brug noget brød med en hård skorpe og blødt indhold. Se tips og tricks til den perfekte persillesovs samt sprød og saftig flæsk, i videoen ovenfor.
Tilb. tid 45 min
Ret Stegt flæsk, Stegt flæsk baguette
Køkken Dansk
Antal 2 personer

Ingredienser
  

  • 1 ciabatta baguette (bake-off)
  • 1 pakke stegt flæsk (ca. 400 g)
  • 100 g smør
  • 1/2 skalotteløg
  • 1 fed hvidløg
  • 4 spsk hvedemel
  • 4-5 dl sødmælk
  • 1/2 citron
  • 1 bdt persille
  • 6-8 små kartofler
  • 1/2 bdt rosmarin

Sådan gør du
 

BRØD

  • Tænd ovnen på 170 grader varmluft. Bag brødet i ca 10-12 minutter indtil sprødt. Lad det derefter køle ned.
  • Skær toppen af brødet og udhul brødet for alt indhold.

STEGT FLÆSK

  • Svits den stegte flæsk af ca. 1 min på hver side, på en medium-varm pande. Læg den stegte flæsk på en bageplade. Behold panden med svinefedt til at lave sovs.
  • Krydr den stegte flæsk med salt og peber (se tips og tricks i videoen ovenfor). Steg i ovnen i ca. 12-14 minutter. Tag bagepladen ud ad ovnen og vend flæsket.
  • Varm ovnen til 200 grader. Steg nu flæsket i ca. 12-14 minutter. Tag endnu en gang flæsket ud ad ovnen og vend igen.
  • Varm ovnen til 220 grader grill-varmluft. Steg flæsket i 5-7 minutter indtil gyldne og sprøde.

PERSILLESOVS

  • Varm panden med svinefedt og 50 g smør.
  • Snit skalotteløg og hvidløg fint. Tilsæt panden og steg af med lidt friskkværnet peber i 3-4 minutter på medium varme.
  • Tilsæt hvedemel og pisk. Tilsæt stille og roligt sødmælk imens der piskes. Tilsæt og pisk indtil den rette konsistens.
  • Snit persille groft og tilsæt. Smag til med salt, peber og saften fra ½ citron.

KARTOFLER

  • Skær kartoflerne i små 1x1 cm tern.
  • Varm en pande med 50 g smør. Steg kartoflerne med rosmarin på medium varme i ca. 10-15 minutter indtil gyldne og sprøde. Smag til med salt og peber.

SAMLING

  • Snit den stegte flæsk i mundrette stykker. Fuld brødet i to lag med flæsk, kartofler og sovs.
Nøgleord Flæskesteg | Kreativ natmad | Natmad | Sandwich | Snack | Stegt flæsk | Stegt flæsk baguette
Har du prøvet denne opskrift? Nævn @jacob_jorgsholm på instagram

Seneste opskrifter

  • Alle
  • Burgers
  • Desserter
  • Fastfood
  • Forretter
  • Gryderetter
  • Hovedretter
  • Lasagne
  • Madlavning
  • Morgenmad
  • Opskrifter
  • Pasta
  • Pizza
  • Risotto
  • Sandwiches
  • Sides
  • Snacks
  • Teknikker
  • Wraps
Alle
  • Alle
  • Burgers
  • Desserter
  • Fastfood
  • Forretter
  • Gryderetter
  • Hovedretter
  • Lasagne
  • Madlavning
  • Morgenmad
  • Opskrifter
  • Pasta
  • Pizza
  • Risotto
  • Sandwiches
  • Sides
  • Snacks
  • Teknikker
  • Wraps
Tigerreje risotto opskrift af Jacob Jørgsholm HovedretterRisotto

Tigerreje risotto

Her kommer en af mine klassikere fra menukortet på Feed Bistro. Risotto med tigerrejer, saffron, butternut squash, parmesan og en masse andre lækkerier. Jeg elsker …

SE OPSKRIFT →
Stegt Flæsk Baguette opskrift af Jacob Jørgsholm SandwichesSnacks

Stegt flæsk baguette

I episode 03 af “Kreativ Natmad” laver jeg noget så vidunderligt, som et udhulet baguette fyldt med vores allesammens yndlings ret, stegt flæsk med persillesovs …

SE OPSKRIFT →
Luksus parisertoast opskrift af Jacob Jørgsholm FastfoodSandwichesSnacks

Luksus parisertoast

I denne opskrift viser jeg dig, hvordan du på 10 minutter kan lave verdens bedste parisertoast. Opskriften er nem og kan laves for langt under …

SE OPSKRIFT →
Big Mac Burger opskrift af Jacob Jørgsholm BurgersFastfoodHovedretterSandwiches

Big Mac

I en ny serie sideløbende med mine normale madvideoer, udfordrer jeg mig selv og prøver at kopiere fastfood klassikere. I episode 02 “Big Mac”, prøver …

SE OPSKRIFT →
Cordon Bleu opskrift af Jacob Jørgsholm Hovedretter

Cordon bleu

Her er en nem og lækker opskrift på en kyllinge Cordon Bleu. Hemmeligheden bag min Cordon Bleu er den fantastiske panering. Jeg fylder kyllingebrystet med …

SE OPSKRIFT →
Carpaccio pizza opskrift af Jacob Jørgsholm HovedretterPizza

Carpaccio pizza

To ting jeg elsker. Pizza og oksecarpaccio – hvorfor ikke forene de to retter? Her er min opskrift på en fantastisk carpaccio pizza. De færreste …

SE OPSKRIFT →
Kartoffel pizza opskrift af Jacob Jørgsholm HovedretterPizza

Kartoffel pizza

Verdens bedste vegetariske pizza! Her er opskriften på min kartoffel & pesto pizza. Papirstynde kartofler, hvid pizzasauce, fetaost, rosmarin og hjemmelavet pesto. En dejlig let …

SE OPSKRIFT →
Bøf Bearnaise pizza opskrift af Jacob Jørgsholm HovedretterPizza

Bøf bearnaise pizza

Så bliver det ikke frækkere. Min opskrift på en lækker og greasy bøf bearnaise pizza. Opskriften på min hjemmerørte bearnaise mayo ligge under “oksetartar på …

SE OPSKRIFT →
Scroll til toppen