Beef Wellington forårsruller
april 11, 2021
Så blev det tid til første episode af min nye serie “Kreativ Natmad”. I denne serie viser jeg de bedste og mest vilde retter, som alle har det til fælles, at de er kreeret i mit køkken mellem kl. 02 og 05 efter en våd aften.
Beef Wellington forårsruller
8
Stk1
hour1
hourI denne video laver jeg verdens første Beef Wellington forårsruller. En helt nytænkende ret der aldrig er set før. Forårsrullerne smager helt fantastisk – og er oven i købet nemme og relativt billige at lave.
Jeg bruger i denne video okse entrecoté. Ribeye, oksemørbrad eller et andet stykke mørt oksekød kan sagtens bruges.
Ingredienser
4 stk ribeye bøffer (ca. 180 g pr. stk)
3 spsk dijonsennep
1 spsk brun sirup (brug evt. brun farin)
1 spsk smør
1 stk skalotteløg
2 fed hvidløg
400 g champignoner
1 dl rødvin
3 kviste rosmarin
16 skiver parmaskinke
2 stk æggeblommer
8 stk forårsrullepapir
1 l neutral olie
Vejledning
- Puds bøfferne for scener og det værste fedt. Skær bøfferne på langs (ca. 2×2 cm tykkelse). Svits kødet af på en brandvarm pande. Ca. 15-20 sekunder på hver af de fire sider. Sæt derefter kødet til side og lad det hvile. Behold panden til stegning af svampe senere.
- Bland dijon og brun sirup. Pensl alle kødstykkerne med et godt lag.
- Rul og form kødstykkerne som vist i videoen ovenfor. Frys derefter kødstykkerne i ca. 30-45 minutter indtil halvfrosne.
- Snit skalotteløg og hvidløg fint. Svits af på panden med 1 spsk smør.
- Riv svampene fint og tilsæt panden. Steg alt væsken ud af svampene.
- Tilsæt rødvin. Kog alt væsken ned. Tilsæt finthakket rosmarin og friskkværnet peber.
- Lad svampe mixen køle ned til stuetemperatur. Stil to spsk til side, hvis du skal røre det op med mayonnaise som tilbehør.
- Tag kødet ud af fryseren. Fordel 1-2 stykker parmaskinke ud over et stykke film. Derefter fordeles svampemixen ud, så den kan dække kødet. Derefter lægges kødet i midten. Se hvordan jeg ruller kødet i videoen ovenfor.
- Læg nu rullen midtfor-nederst på forårsrulle arket og fold forårsrullen.
- Friter i ca. 3-4 minutter og lad hvile i ca. 5-7 minutter.
- Server evt. med en svampemayo.
Video
Har du prøvet denne opskrift? Tag et billede og tag @jacob_jorgsholm på instagram
Recipe Card plugin by WPZOOM