Steak burrito

april 11, 2021

Store bøffer, stærk salsa, frisk guacamole og to slags ost. What’s not to love?

Steak burrito

0 from 0 votes
Recipe by Jacob Jørgsholm Course: Steak burritoCuisine: Wraps
Personer

3

Personer
Tilberedning

30

minutes
Samlet tid

30

minutes

Lad mig introducere et af de bedste måltider jeg længe har lavet! En lækker og greasy steak burrito.

Ingredienser

  • 2 stk bøffer af oksekød (ribeye eller filet)

  • 1 stk grøn peberfrugt

  • 1 stk medium stærk chili

  • 1 stk bøftomat

  • 3 stk avocadoer

  • 1 stk lime

  • 2 fed hvidløg

  • 1 stk rødløg

  • 2 spsk god olivenolie

  • 100 g rød cheddar ost

  • 50 g vesterhavsost

  • 3 store madpandekager

Vejledning

  • BØFFER
  • Krydr bøfferne med salt og peber. Svits dem af på en brandvarm pande i 3-4 minutter på hver side. Lad dem derefter hvile i 8-10 minutter. Slut evt. af med en god klat smør, som vist i videoen ovenfor. Steg bøfferne til rare-medium rare. 
  • Skær bøfferne i 1 cm. tykke skiver.
  • SALSA
  • Varm en pande på høj styrke uden fedtstof. Snit peberfrugterne, et fed hvidløg og halvdelen af chilien. Svits det af som vist i videoen ovenfor. 
  • Snit bøftomat og et halvt rødløg i små tern. Mix det hele i en blender til grov konsistens. Smag til med salt og peber.
  • GUACAMOLE
  • Rør groftsnittede avocadoer, 1 fed fintsnittet hvidløg, en halv fintsnittet chili, et halvt fintsnittet rødløg, et bundt groftsnittet koriander og to spsk. god olivenolie sammen indtil cremet konsistens. Smag til med salt og peber.
  • SAMLING
  • Riv ostene ud over madpandekagerne. Fordel derefter kød, salsa og guacamole ud over. Fold burritoen som vis i videoen ovenfor. Grill i en toaster eller på panden i 5-7 minutter indtil sprød.

Video

Har du prøvet denne opskrift? Tag et billede og tag @jacob_jorgsholm på instagram


Jacob Jørgsholm

Ejer af Feed Bistro på Vesterbro. Selvlært kok og køkkenchef med 10+ års erfaring i at drive cateringvirksomhed og restaurant. Derudover har jeg arbejdet på en række restauranter i Australien og Canada – og er nu klar til at videregive alt, hvad jeg har lært!