Skip to main content

NYESTE VIDEOER


[fts_youtube vid_count=3 large_vid=no large_vid_title=no large_vid_description=no thumbs_play_in_iframe=no vids_in_row=3 omit_first_thumbnail=no space_between_videos=1px force_columns=no maxres_thumbnail_images=yes thumbs_wrap_color=#fff channel_id=UCDswv_f8lbMPmRPGweHPlKg]
[fts_youtube vid_count=1 large_vid=no large_vid_title=no large_vid_description=no thumbs_play_in_iframe=no vids_in_row=1 omit_first_thumbnail=yes space_between_videos=1px force_columns=no maxres_thumbnail_images=yes thumbs_wrap_color=#fff channel_id=UCDswv_f8lbMPmRPGweHPlKg]

NYESTE OPSKRIFTER


Jacob Jørgsholm

Efter at have drevet cateringvirksomhed i mere end tre år, rejste jeg et år til Australien og derefter et år til Canada, hvor jeg arbejdede som kok på en række forskellige restauranter, med et mål om at komme hjem til Danmark og åbne min egen restaurant. I sommeren 2015 kom jeg hjem og åbnede Feed op som 20-årig. Jeg har nu drevet restauranten i mere end 5 år sammen med min canadiske kone Marie-Soleil, hvis ansigt I møder, når I kommer ind ad døren på restauranten. Herudover har vi et fantastisk personale på 12 personer.

Visionen med Feed Bistro er at skabe nogle smagfulde retter, som man ikke finder på alle andre restauranter. I vores mad indgår de bedste danske råvarer, og alt er hjemmelavet; selv vores creme fraiche. Maden kan nydes i hyggelige og uformelle omgivelser enten ved vores borde eller i vores nye bar. Du kan også altid nøjes med at nyde en cocktail i baren.

Alle retter på menukortet, opskrifter og cocktails er nøje gennemarbejdet og tilsmagt af mig, ligesom Marie-Soleil og jeg har udvalgt alle vine på kortet og sammensat vores spændende cocktails.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

– Jacob Balslev Jørgsholm, Ejer og Køkkenchef